Boldogság!

Nagy-nagy öröm és meglepetés ért tegnap délután, különdíjas lettem!

Szeretném megosztani Veletek, kedves Vásárlóim és Érdeklődőim az örömömet! Különdíjas  lettem  a  Superwebaruhaz.hu  által szervezett  2020.  évi  Év  Webshopja  versenyen. Az utolsó pillanatban töltöttem ki a nevezési lapot az esélytelenek nyugalmával, hiszen alig másfél éve indult a bolt, nem gondoltam, hogy bekerülök a nyertesek közé, de azt gondoltam, hátha kapok néhány tanácsot, ami  esetleg jobbá teheti a munkámat. Ezért volt akkora meglepetés ez a díj :) 

Igen, lelkesen és örömmel működtetem a webáruházamat, szeretlek Benneteket, kedves Vásárlóim és Érdeklődőim, szívesen válaszolok a kérdéseitekre is, és minden egyes megrendelés öröm számomra, mert arra gondolok, hogy milyen szépségeket fogtok alkotni a nálam vásárolt termékekből, ezért igyekszem a lehető leghamarabb elküldeni, amit rendeltek. Annak is mindig örülök, ha elkülditek a fotókat, amiket készítettetek, továbbra is várom ezeket a fotókat.  

Alkossatok továbbra is gyönyörűségeket a saját és a környezetetek örömére, ez ebben a szmötyörgős-hideg időben, ebben a karanténos bezártságban segítség tud lenni mindannyiunknak!

További hírek