Segítünk, hogy maradjon még pénz a pénztárcádban :)

Segítünk, hogy maradjon még pénz a pénztárcádban :)

Mindannyiunkat érint a folyamatos áremelkedés, csak kapkodjuk a fejünket az árak láttán. De mégis nagyon fontos, hogy legyen ebben a nagyon nehéz helyzetben is olyan, amit szeretünk csinálni, ami örömet ad, hogy bírjuk ezt a stresszt, ezt a megterhelést.

Fontos, hogy most is legyen ünnepünk, legyen szép az otthonunk, ajándékozzuk meg szeretteinket, és ez nem mindig jelenti azt, hogy nagyon sokat kell rákölteni. Ez azt is jelentheti, hogy elkészítjük mi magunk a díszeinket, ajándékainkat, ami kétszeres öröm. Amíg elkészítjük, addig kisimulnak összegubanocolódott idegeink, és utána látni az elkészült szépségeket, látni az örömet, amit ajándékainkkal okoztunk, ez utána is boldogságot ad. És hát az sem mellékes szempont, hogy mindezt a készülődést akár csemetéinkkel is megtehetjük, ami szuper közös program is lehet.

Ezért úgy gondoltuk, hogy az elkövetkezendő négy napos ünnep alatt, október 29-november 1 között MINDEN TERMÉKÜNKRE 12% árengedményt adunk, hogy ez a készülődés könnyebb legyen. Így most van idő végiggondolni, hogy kinek mit szeretnétek készíteni és van idő összeválogatni hozzá a szükséges kellékeket.

A csomagokat szerdán kezdjük küldeni, és remélhetőleg néhány napon belül megérkeznek hozzátok a megrendelt termékek :)

 

További hírek