Kosár

Az Ön kosara üres.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételek

 

Nézelődni regisztráció nélkül is lehetséges webáruházamban.

Árajánlatot csak regisztráció után tudok adni. A regisztrációnak azért is előnyös, hogy legközelebb, ha áruházamban szeretnél vásárolni, nem kell újra megadni az adataidat.

Az feltüntetett árak minden esetben bruttó árak, és forintban értendők. Amennyiben eltérő információt nem adok meg, úgy az árak 1db termékre értendők. Vállalkozásom alanyi adómentes (AAM).

Minimális rendelési érték: 1.500 forint (szállítási díj nélkül).

 

Felelősség korlátozása:

Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén az Emi Boltja webáruházat üzemeltető Gulyásné Kocsis Emília EV.-t kártérítési kötelezettség nem terhel, az Emi boltja webáruház nem felelős az ebből adódó károkért.

Semmilyen közvetlen vagy közvetett kárért, ami a webáruházhoz való internetes csatlakozás miatt következett be felelősséget nem vállalok. Ez magában foglalja az alábbiakat:

- működési hiba, amely meggátolja a Vevőt, hogy csatlakozzon webáruházam weboldalára és ott megrendelést adjon le

- a Vevő számítógépének bármilyen software vagy hardware hibájából bekövetkező meghibásodás, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károk.

Kérlek, védekezz az online terjedő vírusok terjedése érdekében az internet biztonságos használata érdekében!

 

Garancia:

A webáruházamban vásárolt termékekre minőségi garanciát vállalok. Ez azt jelenti, hogy ha a kézhez kapott áru hibás vagy sérült, akkor azt díjmentesen kicserélem a készlet erejéig. Ez esetben kérlek, e-mailben jelezd panaszodat, hogy mielőbb segíteni tudjak. Kérlek, a számlát is tedd a csomagba visszaküldéskor. Ha már nincs a készletemben ugyanolyan hibátlan termék, lehetőséged van másik terméket választani a hibás helyett. Ha ezt a lehetőséget nem kívánod igénybe venni, úgy a hibás termék vételárát visszatérítem. Amennyiben jogos volt a minőségi reklamáció, a termék visszajuttatási költsége nem terhel Téged.