Kosár

Az Ön kosara üres.

Rólunk

A kreativitás életünk egyik nagyon fontos része. Kikapcsolódás, feltöltődés a mindennapok taposómalmában, saját elképzélésünk és ízésünk szerint elkészített tárgyak otthonná teszik lakásunkat, de örömforrás a szép és ízléses dobozok, képek, egyéb alkotások ajándékozása szeretteinknek, főleg, ha ezeket mi magunk készítettük el.  

Ennek a kreativitásnak a megéléséhez szeretnénk segítséget nyújtani, szeretnénk, ha a sokféle technikához mindent megtalálnátok webshopunkban. Ezért folyamatosan bővül árukészletünk úgy a decoupage, a scrapbook, mind a tündér- és minikert készítés területén.

Hatalmas választékban találtok nálunk lengyel, olasz, szlovén és török rizspapírokat, scrapbook-papírokat, szépséges szalvétákat, a díszítéshez chipboardokat préselt kartonból, lézervágott fa és fém termékeket. Megtaláljátok a magyar Pentacolor és a török Cadence festékeit, ragasztóit, pasztáit, egyre nagyobb választékban vannak magyar, lengyel, török stencilek. Sokféle kerámia és polyresin figura, selyemvirág, műfa és műfű közül választhatsz különleges tündérkertedhez. Fa, MDF, üveg, akril és polisztirol alapjaink bőséges választékban állnak rendelkezésedre, hogy elkészíthesd legújabb alkotásodat. 

Ha pedig elküldöd a fotóját annak, amit készítettél a nálunk vásárolt termékekből, megosztjuk facebook oldalunkon, hadd gyönyörködjenek benne mások is.

Jó alkotást kívánunk!