Szállítási díjak

Mivel mostanában többször volt visszajelzés, hogy magasak a szállítási díjak, szeretnék erre reagálni.

Nagyon sajnálom, hogy ilyen magasak a szállítási díjak, de sajnos, a futárcégek és a Magyar Posta is nagyon magas árakon dolgozik, hiszen az üzemanyag-árak az egekben vannak :(  közel ötszáz forint literje, így még szerződés esetén sem tudnak alacsony árakat biztosítani. 

A legolcsóbb megoldás webáruházunkban a postapontra rendelés előre utalással, ez esetben 1 kg-ig a szállítási ktg 1.490 forint, és ezt a menüpontot  kell kiválasztani: 'MPL postapont előreutalással' , és ki kell választani, hogy hol tudjátok felvenni a csomagot. 

A következő árkategória a 'GLS futár előre utalással' és az 'MPL postacsomag előre utalással' , de ezek már valamivel több, mint 1.800 forintos árban vannak.

A legkényelmesebb megoldás természetesen a GLS futár utánvéttel és az MPL postacsomag utánvéttel, ezek ára már 2.200 forint felett van, mivel a pénzbeszedési díjat beleszámolják a fuvarköltségbe mind a futárcégek, mind a Magyar posta.

Többen felvetettétek a Foxpost automatát. Sajnos, a közelünkben nincs ilyen automata, ahol fel tudnám adni a csomagokat, ehhez be kellene mennem a szomszédos városba vagy Budapestre, így ezt a megoldást sajnos nem tudom opcióként beállítani, mert nagyban meglassítaná a csomagküldésemet, hiszen egy-egy csomaggal nem tudnék elmenni, hogy feladjam, ha pedig összevárnék 2-3 csomagot, előfordulhat, hogy egy-másfél hetet is várni kellene az áru elküldésére. Úgy gondolom, az nem lenne jó megoldás. 

Köszönöm szépen a megértéseteket!

További hírek